AKTUALNO

Zadnje novice

Tukaj najdete vedno aktualna obvestila o novitetah in ugodnostih

Nove sijalke

V kabino 3 smo vstavili nove sijalke. Sončenje je sedaj potrebno prilagoditi, kar pomeni, za nekaj minut skrajšati čas sončenja.

Po približno enem mesecu, ko se sijalke stabilizirajo, se sončenje po potrebi prilagodi. Cena minute sončenja je od sedaj tudi v stoječem solariju 0,60eur. Veliko se ne spremeni, ker bo sedaj potrebno manj minut sončenja za dosego prejšnjega rezultata.

Priporočamo tudi uporabo krem, ki kožo navlažijo in hkrati pripomorejo k lepšemu in obstojnešemu tenu.

Sončen pozdrav

Koristen nasvet

Ko prideš v sončni studio PRVIČ, vprašaj naslednje:

  1. Kolikšen je maximalni čas sončenja v določenem solariju?
  2. Kolikšen je priporočljiv začetni čas sončenja (za prvi obisk)?

Glede na te podatke, si lahko tudi sam-a približno predstavljaš (po zdravi pameti), kakšen čas sončenja, bi ti ustrezal, da ne bi končal-a v kakšnih opeklinah?? V vsakem studiu, bi ti morali pravilno svetovati (in največkrat je tako), vendar, če si nekje prvič in studia ne poznaš, uporabi tudi nekaj svojega znanja!!!

Če si v dvomu, koliko minut bi se sončil-a, se odloči za krajšo seanso…

p.s. Pri nas se začenja med 5 in 10-imi minutami, maximalni čas je do 20 minut. Načeloma bi moralo biti v vseh studiih tako, odkar velja 0,3 zakon….

Prenovili smo spletno stran

Ker naša prejšnja spletna stran ni bila več odzivna (postavili smo jo okrog leta 2000), smo se odločili in postavili novo. Upamo, da vam z njo nudimo vse informacije, ki jih potrebujete v zvezi s sončenjem pri nas. Če vas kaj moti ali bi kaj izboljšali, nam lahko pišete ali pokličete. Se vidimo.

Sončen pozdrav